Serra da Estrela PDO Cheese

24,00 

Serra da Estrela PDO Cheese is a cheese produced by hand, cured with a semi-soft, buttery paste obtained by a slow depletion of the curd after the milk has coagulated by the action of the thistle. Maturation time at least 30 days.
How to serve: It is semi-buttery paste, consumed from a wedge or slice opening.
How to Store: In a cool and dry place.
Textura: Cremosa e untosa.
Taste and Aroma: Smooth, clean, slighty acidic bouquet.
Intensity: Low/Medium

Category:
Preço unitário: 23€
Peso entre 800g - 1kg

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Producers
  • Alfredo & Saraiva
  • Américo Manuel Coito
  • Casa Agrícola dos Arais, Lda
  • Francisco José Abrantes
  • Granjal
  • José Fernando dos Santos
  • Júlio dos Santos Ambrósio
  • Maria Adelaide Batista
  • Campos
  • Carlos e Fernanda Lopes
  • Carlos Aires Frias
  • Isabel Maria Porfírio
  • Marques Reis
  • João Júlio Gomes Campos
  • José Gomes de Almeida
  • Queijaria Madre de Água
  • Queijaria Tradicional da Ângela
  • Quinta de S.Cosme
  • Queijaria Vale da Estrela
  • Lucília Rosa Assunção
  • Loureiro
  • Natural da Quinta
  • Unipessoal Lda.
  • António F.L Vaz Patto, Lda.
  • Queijaria Lameiras
  • Sabores e Ambientes
  • Casa da Ínsua
  • Queijaria de Germil – Carlos Lopes
  • Queijaria Quinta da Pena
  • Queijaria do Messias
  • Queijaria Ti Fatita
  • Sociedade Agro-Pecuária
  • Vale do Seia, Lda.