Serra da Estrela PDO Cheese
24,00 €
Serra da Estrela PDO Cheese is a cheese produced by hand, cured with a semi-soft, buttery paste obtained by a slow depletion of the curd after the milk has coagulated by the action of the thistle. Maturation time at least 30 days.
How to serve: It is semi-buttery paste, consumed from a wedge or slice opening.
How to Store: In a cool and dry place.
Textura: Cremosa e untosa.
Taste and Aroma: Smooth, clean, slighty acidic bouquet.
Intensity: Low/Medium
Preço unitário: 23€
Peso entre 800g - 1kg
Producers
- Alfredo & Saraiva
- Américo Manuel Coito
- Casa Agrícola dos Arais, Lda
- Francisco José Abrantes
- Granjal
- José Fernando dos Santos
- Júlio dos Santos Ambrósio
- Maria Adelaide Batista
- Campos
- Carlos e Fernanda Lopes
- Carlos Aires Frias
- Isabel Maria Porfírio
- Marques Reis
- João Júlio Gomes Campos
- José Gomes de Almeida
- Queijaria Madre de Água
- Queijaria Tradicional da Ângela
- Quinta de S.Cosme
- Queijaria Vale da Estrela
- Lucília Rosa Assunção
- Loureiro
- Natural da Quinta
- Unipessoal Lda.
- António F.L Vaz Patto, Lda.
- Queijaria Lameiras
- Sabores e Ambientes
- Casa da Ínsua
- Queijaria de Germil – Carlos Lopes
- Queijaria Quinta da Pena
- Queijaria do Messias
- Queijaria Ti Fatita
- Sociedade Agro-Pecuária
- Vale do Seia, Lda.
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